Пошук

Відбулася 21 сесія сільської ради

Дата: 05.01.2018 10:16
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

      04 січня 2018 року у приміщенні сільської ради відбулася 21 сесія сільської ради. На засіданні зареєструвався 21 депутат та 4 запрошені особи.

   Перед початком засідання сільський голова Зачепило С.І. представила депутатам Паршину О.В., як таку, що успішно пройшла за конкурсом на посаду директора Лисогірського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Паршину О.В.

   Першим було винесене питання про призначення на посаду директора комунального підприємства "Біленьке" Андрущенка Андрія Івановича.

    Другим розглядалося питання про внесення змін до рішення тринадцятої позачергової сесії Біленьківської сільської ради від 07.09.2017 року № 07 "Про організацію харчування дітей навчальних закладів, дітей пільгових категорій та встановлення розміру оплати за харчування дітей в навчальних закладах та дошкільних навчальних закладах, розташованих на території Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області на 2017-2018 навчальний рік" в частині збільшення собівартості харчування для учнів 1-4 класів, 5-11 класів пільгової категорії з 12,49 грн до 15,50 грн. на 1 дитину за один день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь