Пошук

Про проведення Запорізького туристичного фестивалю-ярмарку.

Дата: 28.04.2017 11:10
Кількість переглядів: 730

Організаторами фестивалю виступають Департамент культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації та громадська організація «Запорізька обласна туристична асоціація» при підтримці Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради та Запорізької міської ради.

27 травня з 10.00 по 16.00 на площі Маяковського міста Запоріжжя відбудеться Запорізький туристичний фестиваль-ярмарок, на якому буде презентовано туристичний продукт Запорізької області.

Мета фестивалю - формування ринку попиту на внутрішній туристично- рекреаційний та курортний продукт, розширення кола ділових партнерів, активізація маркетингової та інвестиційної політики.

До участі у фестивалі запрошуються туроператори та турагенти, готельєри і спеціалісти гостинності, представники баз відпочинку, пансіонатів, зелених садиб, професійні асоціації і державні адміністрації, а також представники засобів масової інформації. Для туроператорів, агентів, готельєрів та підприємців сфери гостинності за заявками надаються робочі місця, де можна буде обговорити умови праці, цінову політику в новому сезоні, укласти договори.

Програма фестивалю - презентація нових туристичних маршрутів, зустрічі з відомими мандрівниками, розважальні програми для дітей та дорослих, розіграш путівок та призів від учасників фестивалю, показові виступи представників екстремальних видів спорту, презентація туристичної літератури, виступи колективів, та багато іншого. А для представників ЗМІ 28 травня буде організовано інформаційний тур до узбережжя Азовського моря, де журналісти зможуть переконатися у перевагах відпочинку на азовському узбережжі, відвідати бази відпочинку, закладів харчування, розважальних об’єктів та об’єктів інфраструктури відомого туристичного центру на узбережжі міста Бердянськ.

Телефони для довідок: (061) 239-06-33, (096)109-04-56


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь