Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 28.02.2017 14:04
Кількість переглядів: 868

      ОГОЛОШЕННЯ

01 березня 2017 року в приміщенні Біленьківської дитячої музичної школи за адресою: с. Біленьке, вул.. 30 Грудня, буд. 5 – А  о 13.00 год. відбудуться засідання четвертої позачергової сесії Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

На  розгляд сесії, за результатами засідань галузевих постійних комісій, винесені наступні питання:

1.Про Програму організації діяльності з надання соціальних послуг фізичним особам на 2017 рік по Біленьківській сільській раді Запорізького району Запорізької області.

 

2.Про внесення змін до Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, інвалідів, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (мешканців Біленьківської сільської ради), громадян, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів преведення антитерористичної операції, інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах «Назустріч людям» на  період 2017 – 2020 роки.

 

3.Про затвердження Програми виконання завдань і заходів Державної  цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» на період до 2020 року.

 

4.Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення та утримання будинкових знаків на території Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

5.Про порядок списання майна комунальної власності територіальної громади Біленьківської сільської ради.

6.Про затвердження кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція вуличного освітлення вул. Гагаріна, вул. Ентузіастів, вул. Запорізька с. Біленьке Перше Запорізького району Запорізької області» (кошторисною вартістю 156 696 грн.)

7.Про затвердження робочого проекту реконструкції вуличного освітлення вул. Гагаріна, вул. Ентузіастів, вул. Запорізька с. Біленьке Перше Запорізького району Запорізької області.

8.Про розірвання договору позички легкового автомобіля.

9.Про укладання договору позички легкового автомобіля.

10.Про затвердження рішень виконавчого комітету Біленьківської сільської ради з фінансових питань.

 

11.Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування  «Асоціація міст України».

 

12.Про створення робочої групи з розробки Статуту Біленьківської сільської територіальної (об’єднаної громади) Запорізького району Запорізької області.

 

13.Про затвердження плану роботи Біленьківської сільської ради  Запорізького району Запорізької області на І півріччя 2017 року.

 

14.Про звільнення від сплати за харчування дітей пільгових категорій в Біленьківській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів.

 

15.Про звільнення від сплати за харчування дітей пільгових категорій в Біленьківському комунальному дошкільному навчальному закладі «Веселка».

 

16.Про звільнення від сплати за харчування дітей пільгових категорій в Лисогірському навчально – виховному комплексі.

 

17.Про звільнення від сплати за харчування дітей пільгових категорій в Мар’ївському навчально – виховному комплексі.

 

18.Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Біленьківської сільської ради  № 22 від 04 січня 2017 року «Про бюджет Біленьківської сільської ради Запорізького району  Запорізької області об’єднаної територіальної громади на 2017 рік».

 

19.Про надання матеріальної допомоги на поховання.

 

20.Про надання матеріальної допомоги учасникам АТО.

 

21.Про надання  матеріальної допомоги на лікування.

 

22.Про розробку містобудівної документації генеральних планів населених пунктів Біленьківської сільської ради.

 

23.Про надання дозволу на розробку технічної документації Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки) .

 

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

 

 

 

 

Секретар сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь