Пошук

Звіт сільського голови

Дата: 27.03.2018 10:02
Кількість переглядів: 1231

21,22 та 23 березня в населених пунктах Біленьківської громади сільський голова Світлана Зачепило відзвітувалась перед мешканцями громади за проведену роботу у 2017 році.

 

Першими заслухати звіт зібралися жителі с. Біленьке та с. Червонодніпровка у Біленьківському сільському Будинку культури 

 

Наступними слухачами, 22 березня, були мешканці с. Мар'ївка, с. Новосергіївка, с. Уділенське та с. Смоляне у приміщенні сільського Будинку культури.

 

 А 23 березня у Лисогірському сільському клубі зібралися жителі Лисогріки та Канівського, щоб послухати інформацію про роботу голови за 2017 рік. 

 

Після звітування голови, перед присутніми виступила депутат сільської ради Кіс О.І. з інформацією про статут громади, головний лікар КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Санакоєва Л.С. про зміни, що несе нам медична реформа, а також начальник відділу освіти Біленьківської сільської ради Зуб Л.В. з інформацією про основні напрямки освітньої реформи.

Сільський голова Світлана Зачепило вдячна всім присутнім за небайдужість до життя громади: «Якщо у Вас виникають будь-які питання до мене, будь-ласка, звертайтесь. Попри наші з Вами досягнення, залишається ще дуже багато проблем, які необхідно вирішувати найближчим часом. Завжди готова вислухати Ваші пропозиції. Адже тільки разом ми зможемо досягти успіху та зробити життя наших мешканців кращим».

Електронна адреса для звернень: skargi.bilenke@ukr.net, звернутися до сільського голови за допомогою електронних звернень можна натиснувши сюди , за тел.. 0968478464 або безпосередньо в сільській раді за адресою : с. Біленьке, вул. Центральна, 4в, Запорізького району Запорізької області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь