Пошук

17.04.2018. року о 15.00 год. відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань фінансів та планування соціально-економічного розвитку та з питань інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства та комунальної власності

Дата: 17.04.2018 08:15
Кількість переглядів: 451

17.04.2018. року о 15.00 год. в приміщенні Біленьківської сільської ради за адресою: с. Біленьке, вул. Центральна, буд. 4 "В"відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань фінансів та планування соціально-економічного розвитку та з питань інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства та комунальної власності на розгляд якого планується винести наступні питання:

1.Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Біленьківської сільської ради від 21.12.2017 року № 03 «Про бюджет об'єднаної територіальної громади Біленьківської сільської ради Запорізького району  Запорізької області на 2018 рік» зі змінами.

Інформує: начальник фінансового відділу виконавчого комітету Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області Муслімова  Л. О.

2. Про внесення змін до рішення двадцятої чергової сесії Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області восьмого скликання від 21.12.2017 року № 21 «Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади в особі Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, що планується до передачі в оренду у 2018 році»

Інформує: секретар сільської ради Печуріна К. В.

3. Про внесення змін до штатних розписів закладів освіти Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Інформує: секретар сільської ради Печуріна К. В.

4. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь