Пошук

Оголошення про проведення громадських слухань на тему: «Отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від стаціонарних джерел Державним підприємством «Підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 99)»

Дата: 23.04.2018 13:15
Кількість переглядів: 599

Оголошення про проведення громадських слухань на тему: «Отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від стаціонарних джерел Державним підприємством «Підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 99)»

 

Шановні мешканці с. Біленьке та с. Біленьке Перше!

(повідомлення про проведення громадських слухань)

 

        Відповідно до статей 13, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про громадські слухання на території населених пунктів Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, затвердженого рішенням сільської ради від 06 липня 2017 року  № 06, розглянувши та опрацювавши листа директора Державного підприємства «Підприємство державної кримінально – виконавчої служби України (№ 99)» від 13.04.2018 № 10/167/10 «Про проведення громадських слухань» планується провести громадські слухання  на тему: «Отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від стаціонарних джерел Державним підприємством «Підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 99)».

Звіт по інвентаризації викидів забруднюючих речовин в атмосферу від державного підприємства «Підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№ 99)», наданий ДП «Підприємство ДКВС України (№ 99)» знаходиться в приміщенні сільської ради.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити відповідні обґрунтування).

Відповідно до розпорядження  сільського голови від 20 квітня 2018 року № 91, датою проведення громадських слухань визначено 14 травня 2018 року о 15:00 год. в приміщенні Біленьківського сільського Будинку культури (актовій залі) за адресою: 70441, с. Біленьке, вул.. 30 грудня, буд. 24, Запорізький район, Запорізька область.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь