Пошук

СТОП насильству

Дата: 30.07.2018 13:32
Кількість переглядів: 482

Фото без опису+

Сімейне насильство – проблема, з якою необхідно боротися всім суспільством. Масштаби цього явища не до кінця відомі, оскільки не всі жертви насильства звертаються в правоохоронні органи й соціальні служби за допомогою.

Найбільш пагубно позначається напружений клімат у родині, у якій систематично відбуваються факти сімейного насильства, на фізичному й психічному здоров’ї дітей. На сьогодні робота в напрямі попередження насильства спрямована переважно на організацію надання допомоги потерпілим і застосування санкції по відношенню до осіб, які вчиняють насильство в сім'ї, тобто спрямована на подолання наслідків насильства.

Виконуючи заходи програми з попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми відділ із соціальної роботи виконавчого комітету Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області здійснюють певну роботу.

Для розв’язання проблем, постійно інформується населення щодо шляхів уникнення ситуацій торгівлі людьми. Фахівці із соціальної роботи здійснюють соціальне інспектування сімей, з метою раннього виявлення сімей, у яких вчиняється насильство.

На виконання програми було рекомендовано керівникам закладів освіти оформити куточки для батьків у відповідних закладах, на яких розмістити методичну літературу, щодо форм і методів роботи з жертвами та особами, що вчиняють насильство в сім'ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь