Пошук

20.07.2017 року планується провести засідання одинадцятої позачергової сесії Біленьківської сільської ради

Дата: 18.07.2017 16:03
Кількість переглядів: 768

20 липня 2017 року о 13.00 год. в примішенні Біленьківської сільської ради за адресою: с. Бівленьке, вул. Центральна, буд. 4 "В" планується провести засідання одинадцятої позачергової сесії Біленьківської сільської ради. До розгляду планується внести наступні питання:

1.Про утворення у складі відділу освіти, молоді та спорту Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області Методичної служби та затвердження Положення про неї.

2.Про внесення змін до Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, інвалідів, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (мешканців Біленьківської сільської ради), громадян, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції,  інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах  «Назустріч людям» на період 2017 – 2020 роки

3.Про внесення змін та доповнень до рішення першої сесії Біленьківської сільської ради восьмого скликання від 04.01.2017 № 26 «Про Програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства Біленьківської сільської ради  Запорізького району Запорізької області на 2017 – 2020 роки»

4.Про внесення змін та доповнень до рішення п’ятої сесії Біленьківської сільської ради восьмого скликання від 31.03.2017 № 02 «Про План соціально-економічного розвитку Біленьківської сільської об’єднаної територіальної громади на період до 2020 року»

5.Про зменшення розміру медичної субвенції із загального фонду бюджету Біленьківської сільської ради  об'єднаної територіальної громади.

6.Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Біленьківської сільської ради №22 від 04.01.2017р. «Про бюджет Біленьківської сільської ради Запорізького району  Запорізької області об?єднаної територіальної громади на 2017рік» зі змінами»

7.Про внесення змін до рішення другої  позачергової сесії  Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області восьмого  скликання № 01 «Про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт, послуг, про утворення тендерного комітету з публічних закупівель Біленьківської сільської ради, затвердження його складу та положення про нього».

8.Про затвердження переліку проектів, що реалізовуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2017 році.

9. Про внесення змін до рішення  першої сесії Біленьківської сільської ради від 04.01.2017 року № 12 «Про затвердження структури і штатного розпису апарату Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області та її виконавчого комітету» (зі змінами від 26.01.2017 року, рішення № 01, від 31.03.2017 року рішення № 08, рішення № 12 від 30 червня 2017року)

10.Про затвердження Положення про порядок  розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабкострумового обладнання (Інтернету, кабельного телебачення, супутникових та ефірних телевізійних антен, антен радіозв’язку, охоронних засобів, інших пристроїв) в житлових будинках, на опорах, що належать до комунальної власності громади  Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

11.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Гавриленко М. С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

12.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Білій В. М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

13.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Дікуновій І.М.  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

14.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Нікітенко Н. М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Троцко П. Г. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

2.16. Різне

Секретар сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь